full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Verwerken van administratie

Verwerken van administratie

Het uitbesteden van jouw administratie wordt steeds interessanter. Door automatisering van de routinewerkzaamheden is het mogelijk om steeds meer tijdwinst te boeken in de verwerking van de administratie. Ook is de controle minder tijdsintensief doordat wij zorgen dat de administratie goed verwerkt wordt en ingericht is.

 

Per saldo leveren wij of hetzelfde werk voor steeds minder geld of voor hetzelfde geld uitgebreidere dienstverlening. Een win-win situatie toch?

 

Voor de abonnementskosten boekhoudpakket al bijna duizend facturen verwerkt

Door moderne scan en herken oplossingen is het mogelijk om voor het gemiddelde maandtarief van de betere moderne boekhoudpakketten op jaarbasis bijna 1000 facturen te boeken. Daar komt een gemiddelde eenmanszaak niet aan. Zullen wij jouw administratie verzorgen?

 

Excel of niet

Onder Administratie voeren kan je lezen dat de basisinformatie in jouw administratie vrij eenvoudig in te voeren is. Met enige routine kan dit simpel zelf gedaan worden. Ook in Excel. Waarom zou je het dan in een moderne boekhoudpakket doen?

 

·         Ideaal voor routine werkzaamheden

Een modern boekhoudpakket standaardiseert de werkwijze. Voor routine werkzaamheden is dit ideaal. Een goede inrichting borgt bovendien dat de belasting ook op de juiste manier verwerkt wordt. Zullen wij dit voor je doen?

 

·         Makkelijkere controles

Met een modern boekhoudpakket worden ook de controles voor de jaarafsluiting vereenvoudigd. Aan de inrichting worden wel hoge eisen gesteld. Hierdoor is ook extra zekerheid te bieden. Zullen wij dit voor je doen?

 

·         Goed te monitoren

Met een modern boekhoudpakket kunnen wij meekijken in jouw administratie. Hierdoor kunnen wij onregelmatigheden zeer snel signaleren. Maar ook kansen op extra aftrekposten worden makkelijker en sneller inzichtelijk. Zullen wij dit voor je doen?

 

·         Actueel

Wellicht het allerbelangrijkste is dat de administratie actueel kan zijn. Mocht er zich een situatie voordoen waar snel geschakeld moet worden is het fijn dat de administratie bij is. Beslissingen kunnen op actuele cijfers gebaseerd worden. Zullen wij dit voor je doen?

 

Super snelle verwerking

Wij hebben een modern boekhoudpakket die wij optimaal benutten en ingericht hebben. Hierdoor kunnen wij de administratie veel sneller doen dan jij zou kunnen. Ook met een eigen boekhoudpakket. Ook met Excel. Zullen wij jouw administratie verzorgen?

 

Mocht je toch een eigen systeem-boekhoudpakket willen of hebben lees dan verder bij Ondersteunen bij administratie.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off