full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Onze zaak

Onze zaakJouw administratie af stemmen op jouw wensen en behoeften. Dat is onze zaak. Wij richten ons op jou, de mens achter de processen en systemen. Jouw kennis vergroten op het gebied van administratie en belastingen helpt hierbij. Als jij weet waar jouw behoefte precies ligt, kunnen wij kijken hoe dit het beste te vervullen is.


De inkomstenbelasting gebruiken wij om jou en jouw onderneming beter te leren kennen. Hiermee kunnen wij een financiële en fiscale onderbouwing maken op basis van jouw wensen en behoeften. De administratieve organisatie richten wij in om jouw doelen en doelstellingen te bereiken. Onze administratieve organisatie ondersteunt en faciliteert hierin. Ontbrekende kennisgebieden kopen wij in. Hiermee houden wij de regie en kunnen we jouw informatie centraal houden.Kennis houden wij centraal en beschikbaar. Hierdoor kunnen wij altijd op jouw geschiedenis terugvallen. Ook helpt het om patronen te ontdekken voor toekomstig gebruik.Kennis selecteren wij kritisch en proberen wij zo productief mogelijk te managen. Wij richten ons op de volgende kennisgebieden:

  • onze relaties
  • inkomstenbelasting
  • administratieve organisatie
  • kleinere organisaties


Ontbrekende kennis kopen wij in. Zo hoeven wij niet te investeren in het onderhouden van kennisgebieden die wij niet optimaal gebruiken.Ons netwerk beschouwen wij als relaties. Wel houden wij de markt goed in de gaten om onze partners scherp te houden.
Kennis verspreiden wij vrijblijvend. Wij willen dat jij en alle andere ondernemers toegang hebben tot professionele kennis die hoort bij het voeren van een goede administratie. Wij geloven dat hierdoor gerichter gekozen kan worden voor een bepaalde vorm van uitbesteden die het beste past bij jou als ondernemer. Wij geloven echt dat uitbesteding een goede oplossing is.

 

Naar ons zelf kijkend zijn wij experts op het gebied van het verzorgen van de totale administratie, inclusief de aangifte inkomstenbelasting. Vanuit deze basis adviseren wij. Een soort tweede beroep.  Maar ook moeten wij verstand hebben van marketing, verkoop, inkoop, ICT en ga zo maar door. Hoeveel kennisgebieden kan en wil jij managen? Hoe groot moet jouw organisatie worden?Uitbesteden leidt per saldo tot meer werk. Naast het werk dat gedaan moet worden dient dit ook gecoördineerd te worden. Toegevoegde waarde ontstaat alleen als er sprake is van bepaalde doelgerichtheid en doelmatigheid. Wij monitoren en evalueren continue de diverse dienstverleners die wij inschakelen. Hiermee leren wij onze partners nog beter kennen en zorgen wij dat de coördinatie steeds minder werk kost.Wil jij dat jij en jouw onderneming klaar zijn voor elke uitdaging? Zoek jij een kennispartner op financieel en fiscaal gebied? Klik dan op de muis hieronder. Je komt dan bij onze diensten terecht.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off