full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Financiële planning

Financiële planning

Een goed advies is een integraal advies. Dat is alleen mogelijk als je volledig op de hoogte bent van de persoonlijke en zakelijke situatie. Met een financieel plan wordt getracht een zo goed mogelijk beeld te geven van de toekomstige inkomens- en vermogenspositie. Zowel op korte als op lange termijn. Dit in samenhang met de verdere levensloopplanning. Met dit totaalbeeld als basis is het mogelijk om goed advies te geven. Zullen wij uw financieel plan vormgeven?

 

Persoonlijk financieel plan

Een persoonlijk financieel plan geeft je inzicht in de keuzes die je maakt en de mogelijke consequenties in de toekomst. Hiermee krijg je grip op je persoonlijke financiële zaken. Daarnaast is jouw persoonlijk financieel plan een belangrijke gids om te zorgen voor een zo laag mogelijke belastingdruk. Nu en in de toekomst.

 

Zakelijk financieel plan

Met een zakelijk financieel plan kan je verder kijken dan de dagelijkse gang van zaken. Hiermee kan je de toekomst doorrekenen. En op tijd bijsturen mocht blijken dat je doelen niet haalbaar blijken te zijn. Dit alles is ook afhankelijk van een goede administratie die bij en op orde is. Zo kan grote schade voorkomen worden.

 

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off