full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Real-time verwerking administratie

Real-time verwerking administratie

Door het real-time verwerken van de administratie is deze altijd juist, tijdig en volledig. Dat is wel zo fijn als er snel geschakeld moet worden.

Grotere organisatie kan niet zonder

Een grotere organisatie kan niet zonder het real-time verwerken van de administratie. Links om of rechts om er moet altijd bijgehouden worden of een klant betaald heeft of niet en of een inkoopfactuur betaald is of niet. Handmatig is voor een kleinere organisatie wel te doen voor iemand die nauwkeurig werkt. Zij jij het jezelf al doen?

Zo niet klik hier.

Zelf doen of uitbesteden van de administratie?

Het grootste gedeelte van de administratie is prima zelf te doen. Alleen de puntjes op de i en de streepjes door de t vergen veel aandacht. De routinewerkzaamheden zijn vrij standaard. Hier heb je niet veel kennis voor nodig. Wel is het handig dat er nauwkeurig gewerkt wordt. De keuze zelf doen of uitbesteden is niet de keuze tussen zwart en wit. Er zitten op zijn minst 256 tinten grijs tussen.

Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken en te kijken wat het beste bij jou past.

Uitbesteden

Als je de administratie uitbesteed voor real-time verwerking dan hoef je alleen nog alle facturen te mailen naar een speciaal ingericht email-adres. Vanuit dat email-adres zorgen wij dat de facturen (automatisch) in ons boekhoudpakket terecht komt.

Wij zorgen ook een automatische bankkoppeling. Wij krijgen dan automatisch een signaal als een inkoopfactuur niet (of dubbel) is betaald, een verkoopfactuur al betaald had moeten zijn of als er een bedrag is waar geen factuur of bon tegenover staat. Na constatering zullen wij dit vrijwel meteen aan je terugkoppelen zodat er actie ondernomen kan worden.

Klik hier als wij jou mogen ontzorgen.

Zelf doen

Als je de administratie zelf wilt doen kunnen wij jou ondersteunen bij de administratie. Wij zorgen dat het boekhoudpakket goed ingericht is waardoor het verrichten ook vlekkeloos gaat. Periodiek controleren wij de administratie. Wij kijken of er verschillen en/of bijzonderheden zijn. Deze lossen wij voor je op.

Klik hier als wij jou mogen ondersteunen.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off