full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Online boekhoudpakket

Online boekhoudpakket

Een online boekhoudpakket kent nogal wat voordelen ten opzichte van een offline boekhoudpakket. Te weten:

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Ook toegankelijk voor je boekhouder
  • De meest recente versie en geen updates meer mogelijk
  • Geen back-up meer nodig
  • Geen investering nodig door vast maandtarief

Ik zal op bovenstaande voordelen kort in gaan.

 

Altijd en overal toegankelijk

Een online boekhoudpakket is altijd en overal toegankelijk. Mits je internetverbinding hebt uiteraard. Ongeacht of je inlogt met je mobiele telefoon, tablet of computer. Hierdoor heb je ook altijd alle gegevens in je boekhouding bij de hand. Aangezien een modern boekhoudpakket ook veel informatie bevat over je klanten en leveranciers, heb je deze gegevens ook bij de hand. Hierdoor kan je snel schakelen indien noodzakelijk.

 

Ook toegankelijk voor je boekhouder

Wij kunnen eenvoudig meekijken in een online boekhoudpakket. Met een accountancymodule heeft ons administratiekantoor toegang tot jouw boekhouding zonder dat hij jouw inloggegevens nodig heeft. Dit is niet alleen handig voor de controle bij de belastingaangiftes, maar er kan meer. Wij kunnen signaalfuncties inbouwen waardoor wij een melding krijgen bij onregelmatigheden. Hierbij kan je denken aan debiteuren die niet betalen of boekingen op grootboekrekeningen met verkeerde BTW codes. Wij kunnen dan meteen contact met je opnemen.

 

De meest recente versie en geen updates meer mogelijk

Ook is het fijn dat je met de meest recente versie werkt en dat je deze niet hoeft te updaten. Mocht er een wijziging voordoen in de wetgeving kan dit meteen aangepast worden. Hierbij kan je denken aan gewijzigde Btw-tarieven. Deze is aangepast van 17,5%, naar 19%  en vervolgens naar 21%. Ook worden er met enige regelmaat nieuwe toepassingen bijgevoegd. Een modern online boekhoudpakket is tegenwoord een klein ERP-pakket.

 

Geen back-up meer nodig

Met een online boekhoudpakket is geen back-up meer nodig. Dat is wel handig aangezien je de administratie minimaal 7 jaar moet bewaren. Hoe lang doe jij met een computer? Zo blijf je altijd in het bezit van je administratie. Mocht je stoppen met je onderneming is het mogelijk een archief licentie te nemen. Hier betaal je dan een kleine vergoeding voor. Uiteraard is het ook mogelijk alle gegevens via een auditfile te exporteren of alle mutaties gewoon te printen.

 

Geen investering nodig door vast maandtarief

Met een vast maandtarief is de toegang tot een kwalitatief hoogstaand modern online boekhoudpakket voor iedereen bereikbaar. Je hoeft geen grote investering meer te doen.

 

 

 

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off