full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Offline boekhoudpakket

Offline boekhoudpakket

Een offline-boekhoudpakket heeft ook zo zijn charmes. Na een eenmalige investering ben je eigenaar van het boekhoudpakket. Meestal kan je voor onderhoud een apart abonnement afsluiten. Wel worden er hogere eisen gesteld aan je IT-infrastructuur of administratieve organisatie. Maar als de IT-infrastructuur toch al beschikbaar is.

 

Geen internetverbinding nodig

Met een offline boekhoudpakket ben je niet afhankelijk van internet. En ook niet van:

  • de snelheid van je internetverbinding, en/of
  • de drukte bij de online boekhoudpakketleverancier, en/of
  • De interne drukte op het gebruik van internet.

Hoe vaak merk je niet dat er fluctuaties zijn in de snelheid van het internet. Als er meerdere collega’s radio luisteren via internet bijvoorbeeld.

 

Voordeliger?

Bij online-boekhoudpakketten betaal je een all-in-one tarief. Je betaald voor het programma, voor het onderhoud van dit programma, voor het maken van de back-up en voor het archief. Je besteedt de volledige infrastructuur uit. Grotere organisaties hebben meestal al een eigen IT-infrastructuur en kleinere organisaties kunnen ook op andere manieren zorgen voor een back-up of een archief. Hierdoor zijn er ook voordeligere manieren te bedenken om jouw boekhouding te verzorgen.

 

Ondersteuning bij administratie

Ook met een offline-boekhoudpakket kunnen wij je ondersteunen bij het voeren van de administratie. In de meeste gevallen is het mogelijk om een computer op afstand over te nemen. Liever komen we gewoon even langs. Dan zie je precies wat wij doen en hoe. Hierdoor neemt je kennis toe van het boekhoudpakket.

 

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off