full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Handmatig verwerken administratie

Handmatig verwerken administratie

Met handmatig verwerken van de administratie bedoel ik factuur voor factuur handmatig registreren in een boekhoudsysteem. Een werkwijze dat al jarenlang (eeuwenlang zelfs) door vele boekhouders is en wordt gehanteerd. Ook door mij trouwens. En ja, handmatig verwerken kan sneller zijn dan geautomatiseerd verwerken van de administratie. Maar wanneer is het interessant?

 

Wanneer handmatig verwerken van de administratie interessant is

Handmatig verwerken van de administratie kan interessant zijn als je geen zin, tijd of gelegenheid hebt om de administratie te digitaliseren. Ook de vereisten van een boekhoudpakket gaan omlaag waardoor je met een goedkoper boekhoudpakket zou kunnen werken.

Als dit iets voor jou is klik dan hier. Dan nemen we alle opties nog even door.

 

Handmatig verwerken als administratiekantoor

Als administratiekantoor zijn wij geen voorstander van het handmatig verwerken van de administratie. Het handmatig verwerken van de administratie is omslachtiger en foutgevoeliger dan het geautomatiseerd verwerken van de administratie. Maar ook wij grijpen wel eens terug naar deze methode. Voor een administratie met veel bonnetjes of voor een zeer kleine administratie zou handmatige verwerking prima kunnen voldoen.

Klik hier als je wilt dat wij jouw papieren administratie moeten verwerken.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off