full
border
https://vihi.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://vihi.nl/
#374754
style4
085 - 303 3588

Administratie voeren met boekhoudpakket

Administratie voeren met boekhoudpakket

Een groot voordeel van het voeren van een administratie met een boekhoudpakket is dat een juiste inrichting heel veel werk scheelt. De gegevens van een leverancier staan in de meeste gevallen al geregistreerd. Maar ook welke grootboekrekening het meest logisch is en welke BTW-code hier bijhoort. De enige gegevens die je moet vermelden zijn de datum, het bedrag en de eerste letters van de leverancier. Dat is minder dan dat je bij Excel moet invoeren. Bovendien hoef je minder uit te zoeken. Onze kosten komen meteen op administratiekosten en die van je telefoonabonnement op telefoonkosten.

 

Meer te automatiseren met boekhoudpakket

Met een boekhoudpakket kan je het verwerken van de administratie verder automatiseren. Bankrekeningen kunnen gekoppeld worden en offertes kunnen rechtstreeks omgezet worden in (deel)facturen. Maar er kan nog veel meer. Moderne boekhoudpakketten kunnen met elkaar communiceren. Facturen worden dan rechtstreeks in de administratie geschoten om vervolgens automatisch omgezet te worden in een boekingsvoorstel. Het enige wat dan nog gedaan moet worden is op akkoord te klikken. Handig toch?

Klik hier als wij dit voor jou moeten organiseren.

 

Aanvullende koppelingen boekhoudpakket

De meeste moderne online boekhoudpakketten hebben diverse mogelijkheden om specialistische koppelingen te maken. Hierbij kan je denken aan debiteurenbeheer, declaraties, CRM, e-business, logistiek management en ga zo maar door. Het mooie van al deze koppelingen is dat je informatie maar 1x hoeft in te vullen maar wel overal (online) beschikbaar hebt. Wij denken graag met je mee.

Klik hier als wij jou moeten helpen.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#d6d6d6
on
fadeInDown
loading
#d6d6d6
off